top of page

Hvad siger mine klienter?

René og Nina_edited_edited.jpg

René og Nina Persson

>> Vores læge har sagt, at vi må ALDRIG holde op, så Henriette er "lægeordineret" <<

Vi er begge godt oppe i årene og har stor glæde af Henriettes personlige træning. Henriette et kompetent og fagligt dygtig og tager hensyn til, hvis vi har små skavanker og sørger for at alle muskelgrupper bliver trænet.
Vi har det altid sjovt og hyggeligt samtidig med, at vi bliver presset.

Vi har fortalt vores læge om, hvor meget vi får ud af træningen, og hun har sagt, at vi må ALDRIG holde op, så Henriette er "lægeordineret".

Vi tog en kostvejledningsperiode og lærte meget om, hvordan vi let kan ændre vores kostvaner.

Signe Weber

Henriette er fantastisk og lærte mig at huske på, at mit arbejde også er en træning!
Jeg lærte om gode kostvaner og til træningerne fik jeg øvelser som var gode for min krop.

Og noget af det bedste var, at min skulder stoppede med at gøre ondt!

Jeg følte mig enormt tryg og følte at jeg kunne være sårbar, blev hørt og Henriette tog hensyn til mit sind og min krop.

Signe Weber.jfif
Azzedine Arem.jfif

Azzedine Arem

Henriette er en super god træner, giver gode råd under træning, opmærksomhed og motiverer. Jeg føler mig i bedre form, og træningen har også været så godt for mig, ift. min depression.
Det har givet mig håb og munterhed/livsglæde at gå til Yoga og træning hos Henriette.
Altid en god stemning på holdet.

Kristine Baagø

>> Jeg er kommet af med hyppige migræneanfald og konstante nakkespændinger <<

Gennem godt 2 år har jeg gået til træning/bootcamp hos Henriette.
Det er en perfekt kombination af styrke- og konditionstræning.

Henriette tilpasser øvelserne til den enkelte deltager og sikrer at tage hensyn til eventuelle skavanker. Vi har det sindssygt sjovt på holdet mens vi knokler. Man går derfra med en fantastisk følelse af velvære og glæde og det er det hele værd selvom kroppen bliver tæsket igennem!

Jeg er kommet af med hyppige migræneanfald og konstante nakkespændinger og mærker en tydelig velvære i dagligdagen over at have en stærkere krop.

De varmeste anbefalinger fra Kristine

Kristine Baagø.JPG
Christina Friis_edited.jpg

Christina F.

>> Jeg er blevet mere markeret, er kommet af med farmorarme og er ude af skavanker <<

Jeg startede hos Henriette på et bootcamphold, som jeg havde set en annonce for på Facebook for over to år siden. J

eg gerne ville i gang med at træne og få en mere markeret krop og komme af med farmorarme. Jeg kendte ikke en sjæl og kom på et hold med 6-7 andre deltagere, som kendte hinanden i forvejen. Henriette fik inkluderet mig i holdet, og jeg var meget motiveret. Det har holdt ved siden, da jeg kunne mærke, hvor meget bedre jeg har efter træningen – både i krop og sind.

Jeg gik på to bootcampforløb, og går nu primært på åbne hold og private hold.

Både på bootcamp og åbne hold møder man andre deltagere, som er på forskellige niveauer. Det er aldrig et problem, da Henriette formår at lave alternativer til de meget øvet og nybegynderne, så alle kan være på det samme hold. Deltagere er søde, venlige og imødekommende – og det er givende både træningsmæssigt og socialt.

Jeg har aldrig formået at holde ved træning i et træningscenter eller anden aktivitet. Træningsformen med små hold med en træner passer fint til mig, da den føles som at træne med en personlig træner med et socialt element. Det holder min motivation oppe, at jeg står med en træner, som sætter i gang med et program og presser mig.

Træningen er meget varieret. Vi har både styrke, hård træning med tunge vægte og puls træning. Henriette er meget opmærksom og viser øvelserne grundig og retter undervejs. Det er altid muligt at få alternative øvelser.

Jeg har og får fortsat meget ud af træningen hos Henriette. Jeg er blevet mere markeret, er kommet af med farmorarme og er ude af skavanker, som ondt i skulderne m.m.

Jeg er gået fra at være en sofakartoffel med sporadisk træning til at være en motiveret træningsentusiast.

Pia Ibsen

>> Jeg kommer selv igen og igen, det er vi mange der gør. <<

Hos Value Workout får jeg den individuelle træning jeg har brug for og som er specielt tilpasset mine behov.

Da jeg startede for snart et år siden hos Henriette, var det længe siden jeg havde været i form og jeg døjede med en dum skulder. Der gik ikke længe før min skulder var i orden igen og jeg begyndte at få muskler der hvor jeg ikke troede der var nogen.

Henriette er utrolig god til at variere træningen, så det aldrig bliver trivielt eller kedeligt.
Jeg glæder mig til hver eneste træning og er nok blevet lidt afhængig af Henriettes måde at undervise/instruere på, med lige dele professionel og afslappet fremtoning.

Jeg kan på det varmeste anbefale en bootcamp hos Value Workout, hvor du træner med max 7 andre skønne bootcampere.
Jeg kommer selv igen og igen, det er vi mange der gør.

Pia Ibsen_edited.jpg
Jeanette Thorning 1.jfif

Jeanette Thorning

>> Jeg kan nu udføre øvelser med tung vægt, som jeg ellers ikke havde troet jeg nogensinde ville komme til at lave igen pga. min ryg. <<

 

Jeg har gået hos Henriette siden okt. 2022 og jeg er så glad for at jeg tog mig sammen og tilmeldte mig bootcampen og det er endt med at jeg fortsætter hver gang der starter en ny.

Jeg kan virkelig godt lide at træningen er på mindre hold, men samtidig planlagt med fokus på mine mål og mine individuelle hensyn som primært er en dårlig ryg.

 

Henriette har et virkelig smittende humør og god energi, hun er motiverende og god til at udfordre én så man altid for mest ud af træningen.

 

Under Henriettes kyndige vejledning kan jeg nu udføre øvelser med tung vægt som jeg ellers ikke havde troet jeg nogensinde ville komme til at lave igen pga. min ryg.

Jeg har fået en hel del mere styrke i min krop som jeg kan mærke i min dagligdag, men også når jeg deltager i triatlon stævner.

 

Jeg bliver ikke længere træt i ryggen og falder sammen, jeg kan holde mig igennem en halv ironman.

Vibeke Wiboe

>> Jeg går altid så glad fra Bootcamp-træning. <<

At træne hos Henriette har givet mig et stort plus på flere ”konti”.

Jeg føler mig stærkere, har ikke så mange udfordringer og smerter i min krop, som før og jeg har fundet glæden ved træning frem igen efter en lang pause, hvor jeg ikke kunne tage mig sammen til at træne og gøre noget godt for mig selv.

Jeg har deltaget i flere bootcamps og det jeg sætter virkelig stor pris på hos Henriette er at jeg træner sammen med andre, hvilket giver mig super god motivation og energi, samtidig med at træningen er tilpasset mine behov, ønsker og evner.

Der er altid lavet en individuel plan med dagens øvelser, så en følelse af personlig træning i fællesskab med andre er bare fantastisk, og jeg går altid så glad fra Bootcamp-træning.

Vibeke Wiboe.jfif
Trine Jørgensen.JPG

Trine Jørgensen

Det bedste valg jeg har gjort var at kontakte Henriette og komme op fra sofaen og prioritere mig selv.

Value Workouts bootcamps har givet mig den energi jeg manglede i hverdagen og samtidig komme i form og få nye venskaber er bare et ekstra plus.

Jeg har nu været med på Henriettes bootcamps i over et år. Hendes fantastiske energi og individuelle tilpasninger giver det personlige touch jeg værdsætter for at holde motivationen.

Jane Hansen

>> Det har bevirket at jeg næsten er kommet mig over en knæskade <<

Jeg kan ikke undvære min træning. Er blevet afhængig. Det giver mig energi og velvære.

 

Min krop er blevet stærkere og givet mig styrke. Henriette er motiverende, og det smitter af.

Jeg startede på Bootcamp hos Henriette for 1½ år siden, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Henriettes motivation smitter af, og hendes glæde gør at man selv bliver glad.

Ved at Henriette laver individuel træning hver gang, bliver der taget hensyn til hver enkeltes udfordringer, så man ikke belaster de udfordrende områder. Det har bevirket at jeg næsten er kommet mig over en knæskade, som jeg har døjet med i mange år.

Der er en rigtig god stemning på vores bootcamps.

Vi motiverer hinanden, så man får lyst til at komme igen.

Jane Hansen.jpg
Anda Parbst.jpg

Anda Parbst

Jeg havde i lang tid gerne villet i gang med træning igen, men manglede det sidste skub. Da jeg så Henriettes reklame på Facebook, var der noget, der skreg ind i mig – meld dig til!
Og jeg har ikke fortrudt det et eneste øjeblik.

Henriettes nærvær i træning var meget professional.
Hun har en super positiv energi og hendes seje vibe gav en kæmpe motivation til træning. Hun var god til at sikre trygt træningsforløb, hun var meget opmærksom og vejledende under hele forløbet.
Jeg elskede hendes måde at udfordre mig på træningsgulvet.

Jeg værdsatte meget muligheden for de fleksible træningstider. Uundværlig var også Henriettes vejledning om kost.

Value Workout med Henriette i spidsen får mine varmeste anbefalinger, hvis man ønsker sig en stærkere krop!

Mette McIssac

Jeg er super glad for at træne hos Henriette (Value workout) fordi selvom vi træner som et hold på bootcamp, så er alle øvelser individuelt tilpasset med hensyntagen til vores egne "skavanker" og altid med vores individuelle mål for øje.

Henriette er professionel og hver eneste bootcamp er nøje tilrettelagt og sat op til at alle kan være med lige meget hvilket niveau vi er på.

Hun skaber sammenhæng og med sit søde væsen skaber hun et miljø, hvor man bare har lyst til at være og give alt hvad man kan.

Samtidig har hun overblik over hver enkelt og kommer rundt og justerer/korrigere, så ingen af os kommer til at lave forkerte bevægelser eller belaster vores krop på en

uhensigtsmæssig måde.

Mette McIssac_edited.jpg
Tina Mortensen.jpg

Tina Mortensen

Altid god stemning. Føler mig altid tryg.
Små hold og Henriette har altid øje på den enkelte så man laver øvelserne korrekt og har man skader eller andet har Henriette altid alternative øvelser klar.
God og meget varieret træning.

Helle Carlsen_edited.jpg

Helle Winskov Carlsen

Min træning hos Henriette har virkelig givet mig meget styrke, god forståelse for hvor vigtig kosten også er hvis man vil se resultater, og en tro på at jeg kan hvad jeg sætter mig for (hun har lært mig at lave pull-ups).

Mette Stærkær

>> Første gang at jeg har holdt min træning i mere end 3 mdr. <<

For mig er det et perfekt sted. Med plads til alle, fra nybegynder til øvet.
Små hold - tryghed.

Henriette ser alle på holdet og kommer med løbende vejledning så man får max ud af træningen.

Plads til grin og et trygt sted at træne. Første gang at jeg har holdt min træning i mere end 3 mdr.

Kun ros fra mig.

Mette Stærkær.jfif
Birgitte Engstrøm 1_edited.jpg

Birgitte Engstrøm

Efter jeg er startet hos Henriette har jeg fået meget bedre kendskab til min krop og dens styrker. Jeg har lært at lytte til min krop – hvornår den skal have pause og hvornår den kan presses lidt ekstra for at nå målet.

Da jeg startede hos Value Workout, havde jeg ingen kendskab til styrketræning.

Men nu – efter 10 måneder - har jeg fået godt styr på teknikken og kan ikke forestille mig en træning uden.

Både personlig træning og hold træning hos Henriette, er altid udfordrende, sjovt og med stor fokus på den enkeltes behov.

 

Henriette er fantastisk til at motivere og har altid øje på korrekt udførelse og justeringer undervejs.

Kæmpe anbefaling hvis du er til grin og godt humør under din træning!

Bettina Madsen

Personlig træning hos Henriette har seriøst gjort en vigtig forskel for min fysik og uden hendes støtte havde jeg nemt droppet styrketræningen efter nogle måneder, men kører nu på udover
1 år og det er første gang styrketræning har holdt ved og jeg er så glad for det overskud det giver mig i min hverdag.

Henriette er en super dygtig personlig træner som udover at sikre mit fysiske overskud også er klar til at lytte til det som fylder i træningen eller hvis det bare har været en svær morgen/dag.

Bettina Madsen.JPEG
Rikke Hove_edited.jpg

Rikke Hove

Det er første gang jeg har fasthold træning så længe, er i gang med mit 3.år, og træner nu 2x ugentligt på privat hold med hhv. min familie og mine veninder.

Hemmeligheden bag det, er at jeg kommer glad, men jeg går altid gladere derfra.

 

Henriettes altid gode humør, kombineret med individuelle og varieret træningsprogrammer gør det sjovt og udfordrende at træne. Henriette er meget motiverende og træningen er aldrig kedelig.

Pernille Rytter Selck

Når jeg træner på Henriettes hold, så føler jeg mig altid forstået, set og ikke mindst udfordret uanset skavanker.

Man både griner og sveder. Perfekt kombination! Og går altid hjem med en dejlig følelse i kroppen.

Hele kroppen rundt - hver gang og balsam for sjælen og den generelle velvære.

Åbent hold hos Henriette er altid en fornøjelse.

Pernille Rytter Selck.JPG
Tina Larsen.JPG

Tina Damsgaard

Det er kun lige godt 5 måneder siden jeg blev opereret, men er gået 4-5 tøjstørrelser ned.

Kunne ikke have gjort det uden Henriette fra Value Workout - Personlig træner som har formået at ændre min tilgang til motion og taget sig af mig og mine skader meget på kompetent vis.

Hvem havde troet at jeg nogensinde ville synes at dødløft faktisk er fedt… Ja ik mig for 4 mdr. siden.

Pernille Trøjgaard

Jeg startede i VALUE WORKOUT og Henriettes outdoor træning, da coronaen ellers holdt os alle hjemme.
 
Træningen er for alle niveauer, og jeg har altid følt mig velkommen og taget godt imod af de andre fantastiske deltagere - her er virkelig plads til alle.
Og fantastisk når man kan se resultater og mærke, man får en stærkere krop på samme tid - kan kun anbefales.

Pernille Trøjgaard.JPG
19059047_747537805429255_2178941694405237501_n.jpg

Lone Riisberg

>> Pludselig var jeg bare hooked <<

I 30 år var løb mit ét og alt. Indtil jeg ved et tilfælde mødte Henriette fra Value Workout.
Pludselig var jeg bare hooked af squats, bent over rows og push-ups.
 
Følelsen af at sætte alle muskler i kroppen i spil – også muskler man ikke anede eksisterede – er bare et energi boost og en humør bombe i min hverdag.
Prøv Value Workout og sæt energien fri – I dag er det uundværlig del af min nye holdning.

Inger Sandgrav

Jeg kan varmt anbefale Value Workout - Personlig træner.
 
Jeg har lige afsluttet mit anden bootcamp hos Henriette - og er yders tilfreds med forløbet og ikke mindst Henriettes fokus og evne til at se på mine behov og skavanker.

Inger Sandgrav 5_edited.jpg
Birgitta Gomez Nielsen 3.jpg

Birgitta Gomez

Jeg har fået kickstartet en regelmæssig og sjov træningsrutine igen med hjælp fra Henriette. Mit forløb sammen med Henriette har været præget af grundighed.
Vi har virkelig kunnet nørde de forskellige muskelgrupper igennem sammen i min træning og Henriette har svaret på alle mine træningsspørgsmål med stor grundighed.
Det var lige den tilgang, jeg havde behov for.

Nu er jeg nået dertil i dagligdagen, hvor jeg kan vende ryggen til sofaen og vælger træningen til i stedet for med stor fornøjelse – tak for kickstarten, Henriette!

bottom of page