top of page

PERSONDATABEHANDLING OG SAMTYKKE

Ved tilmelding/ bestilling af forløb/ BOOTCAMP/ PT-timer accepterer du nedenstående:

 

Dine oplysninger behandles fortroligt, og videregives udelukkende til samarbejdspartner, i det begrænsede omfang som det kræves, for at du kan få gavn af appen.

Dine oplysninger lagres i op til 2 år efter endt forløb, og herefter slettes oplysningerne. Dette omfatter ikke offentliggjorte billeder, herunder form-billeder, og udtalelser til Value Workouts hjemmeside/ digitale medier.

Du kan til enhver tid bede om at få udleveret samtlige personoplysninger Value Workout har lagret, ligesom du til enhver tid kan bede Value Workout om at slette dine oplysninger. Er du i et igangværende forløb, vil dette dog medføre, at Value Workout ikke er i stand til at hjælpe fremadrettet med tilretning og vejledning. I dette tilfælde, refunderes der ikke for resterende igangværende forløb.

Form-billeder af din udvikling bliver kun offentliggjort, hvis du giver dit skriftlige samtykke til dette. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved skriftlig henvendelse hos Value Workout - evt. via kontaktformularen. Dine billeder fjernes herefter fra digitale medier og hjemmeside indenfor 30 dage.

Ved tilmelding af forløb eller BOOTCAMPs accepterer du, at der offentliggøres billeder fra PT-timer samt BOOTCAMPs til promovering af Value Workout i printede og digitale medier, herunder primært facebook og instagram, men ikke begrænset hertil. Dette kan frabedes ved PT-timer ved skriftlig meddelelse til Value Workout forud for timens start.

DET MED SMÅT

Aflysning af en PT-time skal ske 24 timer inden timens start. Ved for sent aflysning, opkræves det fulde beløb for timen.

1 PT-time varer 50 min.

Afmelding af løbende forløb: Senest d. 15. i måneden. Ved afmelding efter d. 15. i måneden, stopper forløbet først efter den næste måned.

 

BRONZE-/ SØLV-/ GULD- og PLATIN-forløb løber i 12 uger. PT-timerne skal bruges hhv. 1 eller 2 timer om ugen, alt efter valgt forløb. Det er ikke muligt at flytte en time fra en uge til en anden uge. Efter 12 uger lukkes adgangen til appen.

Betaling af Bootcamps sker ved tilmelding. Efter betaling er tilmeldingen bindende, og det er ikke muligt at afmelde holdet igen. Der ydes ingen refusion for udeblivelse eller manglende fremmøde til holdene.

Alle forløb og PT-timer betales forud. PT-timer kan først bookes, når betaling er gennemført.

PT-klip er gyldige 8 mdr. fra købsdato.

Ved for sen betaling påløber et rykkergebyr på kr. 100,-.

bottom of page